Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu: -İktidarın bu ülkeyi gerektiği tarzda yönetemediği kanaatindeyiz


YOZGAT (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, İktidarın bu ülkeyi gerektiği tarzda yönetemediği kanaatindeyiz dedi.
     Karamollaoğlu, bir alışveriş merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye genelinde il teşkilatlarının daha aktif hale gelmesi ve daha canlı bir çalışma sergilemesi için her hafta başkanlık divanı üyelerinin illeri ziyaret ettiğini söyledi.
     2014 yerel seçimlerinin partileri ve Türkiye için önemli olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, şunları kaydetti:
     Bugün ki iktidarın bu ülkeyi gerektiği tarzda yönetemediği kanaatindeyiz. Bunu söylediğimizde bize Siz de kimseyi beğenmiyorsunuz, yapılan bir sürü müspet iş var. Bunları hiç mi görmüyorsunuz diye sorular yönetiliyor. Biz elbette yapılan hizmetleri görüyoruz. Yapılanları görmemek kör olmak demektir. Yollar yapılıyor. Bugün Ankaradan kalktık iki saatte buraya geldik. Duble yoldan Sivasa giderken de eskisine nazaran daha kısa sürede gideceğiz. Şimdi hızlı trenler yapılıyor, havaalanları inşa ediliyor, TOKİ konutlar yapıyor, hastaneler, okullar yapılıyor. Ancak, dikkat edin, saydığım bütün yatırımlar hayatı rahatlatan, ama bu ülkeyi güçlendirmeyen yatırımlardır.
     Ülkelerin üretimle güçleneceğine dikkati çeken Karamollaoğlu, Eğer bir memlekette sanayiye yeterli kaynak ayrılmıyor, sanayi yatırımları yapılmıyorsa, tarım adım adım geriliyorsa, biz dün ürettiğimiz tarım ürününü bugün başka ülkelerden satın alıyorsak bir şeyler yanlış demektir dedi.
     Anadolu illerine yeterince yatırım yapılmadığından küçük kentlerde yaşayan vatandaşların göç etmek zorunda kaldığını da savunan Karamollaoğlu, Türkiyede ciddi bir iç göç sorunu olduğunu öne sürdü.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER