Saadet Partisi Erzurum Teşkilatının il divan

Saadet Partisi Erzurum Teşkilatının il divan toplantısı -GİK üyesi Atik Ağdağ: Terör çok boyutlu bir hadisedir. 30 yıl içinde özellikle yanlış politikalarla daha da kökleşmiştir


ERZURUM (A.A) - Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Atik Ağdağ, Terör çok boyutlu bir hadisedir. 30 yıl içinde özellikle yanlış politikalarla daha da kökleşmiştir dedi.
     GİK üyesi Ağdağ, parti binasında düzenlenen il divan toplantısında yaptığı konuşmada, genel merkezden 30 kişilik ekiple Erzuruma geldiklerini, ilçeleri ziyaret ederek, teşkilatla, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüştüklerini belirtti.
     Ağdağ, 13-14 Ekimde 957 ilçe başkanının katılımıyla Ankarada toplantı yapacaklarını ifade ederek, Seçimler 6 ay erkene çekilecek. 27 Ekim tarihi belirlendi. Seçimlerin erkene alınmış olması bizim bu çalışmalarımıza vermiş olduğumuz önemi biraz daha arttırıyor dedi.
     Terörün Türkiye gündeminin ilk maddesi olduğunu dile getiren Ağdağ, şunları kaydetti:
     Terör çok boyutlu bir hadisedir. 30 yıl içinde özellikle yanlış politikalarla daha da kökleşmiştir. Çözümüyle ilgili de yapılması gereken adımlar bir türlü yapılamamaktadır. Terörün çözümüyle alakalı eleştirilerimiz bugünkü problemlere ait değildir. 10 yıllık bir iktidar sürecinin yapması gerekirken yapmadıkları vardır. Hükümetin sosyal ve kültürel anlamda adımları var ama en önemli ayağı eksiktir. Biz bin yılı aşkın süredir bu topraklarda Müslümanca yaşadık. Bizi bir arada tutan en önemli maya İslam kardeşliğimizdir. Bu noktada hükümetin önemli bir adımını görmemekteyiz. Bu hükümetin problemi değil, hepimizin problemidir. Siyasi bir polemiğe dönüştürülmesi bu sorunu çözmez. Herkes taşın altına elini sokmak mecburiyetindedir.
     Toplantıya, Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Saadet Partisi Erzurum Teşkilatının il divan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER