Saadet Partisi Bozüyük İlçe Başkan Yardımcısı

Saadet Partisi Bozüyük İlçe Başkan Yardımcısı Meral: Bütün dünya Müslümanlarını, dünyanın tüm vicdanlı insanlarını, Arakanda yaşanan zulmün sona ermesi için bir an önce harekete geçmeye çağırıyoruz


BİLECİK (A.A) - Saadet Partisi Bozüyük İlçe Başkan Yardımcısı Necip Meral, bütün dünya Müslümanlarını ve dünyanın tüm vicdanlı insanlarına, Myanmarın Arakan bölgesinde yaşanan zulmün sona ermesi için bir an önce harekete geçmeye çağrısında bulundu.
     Meral, yaptığı yazılı açıklamada, dünyanın farklı bölgelerinde Müslümanlara karşı girişilen zulümlerin son örneğinin Arakanda en şiddetli biçimde sergilendiğini bildirdi.
     İnsan haklarından dem vuran batılı devletlerin görmezden geldiği soykırımın, Müslüman topluluğa karşı uygulandığını ifade eden Meral, şunları kaydetti:
     Türkiyenin Arakandaki bu insanlık suçuna sessiz kalmaması ve dünya kamuoyunu harekete geçirmesi gerekir. Bütün dünya Müslümanlarını, dünyanın tüm vicdanlı insanlarını, Arakanda yaşanan zulmün sona ermesi için bir an önce harekete geçmeye çağırıyoruz. Bu vesileyle başta Arakan olmak üzere Filistin, Suriye, Patani, Doğu Türkistan, Somali, Afganistan, Çeçenistan ve Irakta zalimlerin zulmü altında olan kardeşlerimizin bir an önce özgürlüklerine kavuşmasını, bu mübarek ramazan ayında Allahtan niyaz ediyoruz.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Saadet Partisi Bozüyük İlçe Başkan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER