Saadet Partisinden mitinge davet

Saadet Partisinden mitinge davet


KAYSERİ (A.A) - Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, İstanbulda düzenlenecek Mazlumlara destek, zalimlere lanet mitingine katılım çağrısında bulundu.
     Arıkan, yaptığı açıklamada, dünyanın birçok bölgesinde özellikle Müslümanlara karşı zulümlerin yapıldığına dikkatleri çekti.
     Müslümanlara yönelik zulümlere tepki göstermek için pazar günü İstanbul Kadıköyde partileri tarafından miting düzenleneceğini hatırlatan Arıkan, şunları kaydetti:
     Filistinden Moroya, Eritreden Doğu Türkistana, Afganistandan Bangladeşe, Keşmirden Suriyeye zulüm var, cefa var, işkence var. Ancak Arakan bölgesi, gidenlerin görenlerin, bir başka zulüm ve vahşete şahit olduğu bir yer. Burmada Arakanlı Müslümanlara yapılanlar bir başka yerle mukayese bile edilemiyor. Arakanda Müslümanlar diri diri yakılırken, her türlü zulme maruz kalmışken buna karşı biz ne yapabiliriz. Ya elimizle, ya dilimizle, ya da kalbimizle oradaki Müslümanların, mazlumların yanında olunabilir. Bu nedenle tüm kardeşlerimizi mitingimize davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Saadet Partisinden mitinge davet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER