Romanyada kaybolan Kayserili tır sürücüsü

Romanyada kaybolan Kayserili tır sürücüsü -Tır sürücüsü Burhanettin Parlaktan 33 aydır haber alınamıyor -Burhanettin Parlakın eşi Hava Parlak: -Evde herkesin psikolojisi bozuldu. Artık eşimin ölüsünü ya da dirisini istiyorum


KAYSERİ (A.A) - Kayseriden aldığı yükü Romanyaya götürmek üzere yola çıkan Kayserili tır sürücüsü Burhanettin Parlaktan 33 aydır haber alınamıyor.
     Kayseriden kullandığı tırla 2 Aralık 2009 tarihinde Romanyanın İlla Beldesine giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan 3 çocuk babası Parlakın (60) evinde hüzünlü bekleyiş devam ediyor.
     Kayıp tır şoförünün eşi Hava Parlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa ülkelerinde 35 yıldır tır şoförlüğü yapan eşi Burhanettin Parlaka bir türlü ulaşamadıklarını belirterek, eşinin bir firmada 15 yıldır tır sürücüsü olarak görev yaptığını kaydetti.
     Eşinin en son çalıştığı nakliye firmasından yükünü alarak yola çıktığını ve o tarihten itibaren 33 ay geçmesine rağmen kendisine ulaşmadıklarını anlatan Parlak, Çok perişanız. Evde herkesin psikolojisi bozuldu. Artık eşimin ölüsünü ya da dirisini istiyoruz dedi.
     Parlakın oğlu Mustafa Parlak ise, babasının bulunabilmesi için yetkililerden halen yardım beklediklerini ifade ederek, Babam birçok Avrupa ülkesine 35 yıldır tır şoförü olarak gidip geliyordu. Son derece tecrübeliydi. Kayseride 15 yıldır çalıştığı firmasından yükünü alarak, Romanyaya gitmek üzere yola çıktı. O günden bu yana kendisinden haber alamadık. Bugüne kadar babamın ne ölüsüne ne de dirisine ulaşabildik. Ailece perişan durumdayız şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin / İsmail İçer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Romanyada kaybolan Kayserili tır sürücüsü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER