Rize Ticaret Borsası akredite oldu

Rize Ticaret Borsası akredite oldu -Borsanın, Türk Oda Borsa Akreditasyon Sistemi için kriterleri yerine getirerek akreditasyon belgesini almaya hak kazandığı bildirildi


RİZE (A.A) - Rize Ticaret Borsasının, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine başvurusunun sonuçlandığı bildirildi.
     Rize Ticaret Borsasından yapılan yazılı açıklamada, borsanın, geçen yıl Eylül ayında başvurduğu Türk Oda Borsa Akreditasyon Sistemi için kriterleri yerine getirerek akreditasyon belgesini almaya hak kazandığı belirtildi.
     Daha iyi hizmet verebilmek amacıyla akreditasyon üyeliğine başvuruda bulunulduğu ifade edilen açıklamada, Rize Ticaret Borsasının denetimlerden başarılı şekilde geçtiği vurgulandı.
     Denetime Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İktisadi Raporlama ve İstatistik Müdürlüğü Uzman yardımcısı Aytaç Alemdar, Makine Mühendisi İşletme Bilim Uzmanı Sistem ve Akreditasyon Tetkikçisi Dr. Lütfi Öksüz, Rize Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Kocaman, Rize Ticaret Borsası Akreditasyon ve Kalite Yönetim temsilcisi İlkay Kavalcının katıldığı kaydedildi.
     Açıklamada, bugüne kadar, 80 oda ve 21 borsanın akredite edildiğini belirten Öksüzün şu ifadelerine yer verildi:
     2011 Eylül ayında 60 başvuru içerisinden seçilen 30 oda, borsa ile akreditasyon çalışmalarına devam edilmektedir. Son dönem denetim geçiren oda ve borsalar arasında en iyi puanı Rize Ticaret Borsası aldı. Emeklerinden dolayı akreditasyon çalışma ekibine teşekkür ederim.
     Ayrıca, açıklamada Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğanın da şu sözlerine yer verildi:
     Göreve geldiğimiz günden itibaren bütün çalışmalarımızı, borsamızın hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yürüttük. Akreditasyon süreci bu çalışmalardan biriydi. Anlımızın akıyla bu süreci de başarılı bir şekilde atlattık. Çalışmalarından dolayı borsa personelime teşekkür ederim. Rizemize, bölgemize ve ülkemize hizmet etmek için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Rize Ticaret Borsası akredite oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER