Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sünbül: Hastalarımıza ve yakınlarına her türlü tıbbi donanıma sahip mekanlarda sağlık hizmeti sunmak en temel amacımız


RİZE (A.A) - Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şafak Sünbül, hastalara ve yakınlarına her türlü tıbbi donanıma sahip mekanlarda sağlık hizmeti sunmanın en temel amaçları olduğunu söyledi.
     Sünbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 Kasım itibariyle Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atandığını belirterek, Rizede birliğe bağlı 1 eğitim ve araştırma hastanesi, 4 devlet hastanesi, 1 ilçe hastanesi ve 1 ağız diş sağlığı merkezi olmak üzere toplam 7 merkez hizmet verecek. Birliğimizin idaresi genel sekreter başta olmak üzere 3 başkandan oluşuyor. Bu başkanlıklar Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, İdari Hizmetler Başkanlığı ve Mali Hizmetler Başkanlığı adı altında görevlerini yürütecektir dedi.
     Sağlık Bakanlığınca, sağlıkta dönüşüm çalışmaları kapsamında son 10 yılda tüm ülkede olduğu gibi Rizede de vatandaşların memnuniyetle karşıladığı bir çok gelişmenin hayata geçirildiğini ifade eden Sünbül, şunları kaydetti:
     Hastanelerimizde farklı bir yöntem şekli getiren genel sekreterliğin en önemli kuruluş amacı, kendisine bağlı olarak hizmet veren merkezlerde gerek insan kaynaklarını, gerekse de mali kaynakları atıl kapasite oluşturmadan en etkin ve en verimli şekilde kullanarak vatandaşlarımıza sunduğumuz sağlık hizmetlerinin kalitesini daha iyi noktalara taşımaktır. Bu noktada bakanlığımızın başarılı bir şekilde hayata geçirdiği ve sürekli olarak yenilenen sağlıkta dönüşüm politikaları doğrultusunda hastalarımıza ve yakınlarına günümüzün tüm teknolojik gelişmelerine paralel olarak ulaşılabilirliği daha kolay, fiziki şartları daha iyi ve konforlu, her türlü tıbbi donanıma sahip mekanlarda sağlık hizmeti sunmak en temel amacımız.
    
     Muhabir: Salih Yıldırım
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER