Rize İl Genel Meclisi Toplantısı yapıldı

Rize İl Genel Meclisi Toplantısı yapıldı


RİZE (A.A) - Rize İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin başkanlığında İl Özel İdaresinde yapılan toplantıda Mikro Finans Rize Bölge Müdürü Emel Kuk, meclis üyelerine bilgi sundu.
     Kuk, valilik ve il özel idaresinin desteği ile aldıkları fonlarla kadınlara imkan sağladıklarını belirterek, Kadınlara hem sosyal hem de parasal anlamda destek veriyoruz. Bir başkasından borç alamayan veya bankadan kredi çekme imkanı olmayan kadınlara destek veriyoruz. Üyelerimizi bulduktan ve ne iş yaptıklarını keşfettikten sonra, yapabilecekleri konusunda onların yanında oluyoruz dedi.
     Kadınların her anlamda destek aradığını ifade eden Kuk, şunları söyledi:
     Misyonumuz dar gelirli vatandaşları kaderlerine bırakmayıp, üretime katılmalarını sağlamak. Hedefimiz de Rize bölgesinde tüm halkımıza hizmet vermektir. Bunun çalışmalarını yapmaktayız. Yeni bir misyon ekleyerek 30 bin kadını üretici haline getirirken mikro sigorta ile hayatlarını beklenmedik kazalara da karşı korumaktayız. Dünyada ilk defa kadının emeğini koruyan bir sigorta oluşturulmuş. Özellikle kadına değer verilerek koruma amaçlanmıştır. Hem sigorta hem üretim hem de satış alanında her şekilde destek olmaya çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Rize İl Genel Meclisi Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER