Rizede asayiş

Rizede asayiş -Düzenlenen operasyonlarda sigara kaçakçılığı iddiasıyla 3 kişi, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı


RİZE (A.A) - Rizede düzenlenen operasyonlarda sigara kaçakçılığı iddiasıyla 3 kişi, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, C.A. (33), M.A. (36) ve S.Anın (57) kente doğu illerinden gümrük kaçağı sigara sokmaya çalıştığını belirledi. Yeterli delillerin elde edilmesiyle kent merkezi girişinde farklı tarihlerde yapılan kontrollerde 18 bin 740 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     Gözaltına alınan zanlılar, Emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, E.K. (18), Ş.N.S. (23), Ö.K. (20), S.K. (20) ve O.Snin (19) il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığını tespit etti.
     Şahısların ikametlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 24,1 gram esrar, 2 paket esrar içmeye yarayan sigara sarma kağıdı, 83,2 gram kenevir tohumu, 3 adet esrar içmek için kullanılmış plastik şişe ve bu iş için uyarlanmış kapaklar, 1 adet dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.
     Uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak şüphesiyle gözaltına alınan O.S. ve Ş.N.Snin denetimli serbestlik kapsamında adli kontrole tabi tutulduğu, A.Knın savcılık tarafından serbest bırakıldığı, E.Knin ise tutuklandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER