Reyhanlıdaki patlamalar

Reyhanlıdaki patlamalar -BBP Genel Başkanı Destici: -"Bunun bir provokasyon olma ihtimali çok yüksektir"


ORDU (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Hatayın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalara ilişkin, "Bunun bir provokasyon olma ihtimali çok yüksektir" dedi.
     Kent merkezindeki bir otelde partililerle bir araya gelen Destici, olayda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Hiç suçu olmayan insanların kalleş bir terör saldırısına maruz kaldıklarını ifade eden Destici, şöyle konuştu:
     "Tabii bunun bir provokasyon olma ihtimali çok yüksektir. Biz 17 Eylülde Hatayı ziyaret ettiğimizde bu tür saldırılar olabileceği konusuna dikkat çekmiştik çünkü ülkemize dışından gelen ve gerçekten hem ajanlık hem provokatörlük hem de istihbarat elemanlarının cirit attıklarını arkadaşlarımız bize net bir şekilde söylemişlerdi.
     Amaçları da Allah korusun bir Sünni, Nusayri kavgası çıkartmak. Bu, bundan sonraki günlerde de olabilir, dikkat etmek gerekir."
     Destici, acılarının büyük olduğunu vurgulayarak, "Acı, çok büyük ve bu acıyı hafif göstermenin hiçbir mazereti yok. Bunu kimse normal karşılayamaz. Bütün vatandaşlarımız ve o bölgedeki kardeşlerimiz hem eşlerini, çocuklarını, ailelerini kaybeden insanların yanında olmalılar hem de yaralılarımızı sahipsiz bırakmamalılar. Gerçekten ülkemiz adına bir yas günüdür" ifadesini kullandı.
     Destici, provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki patlamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER