Reyhanlıda yüzme kursu öğrencileri

Reyhanlıda yüzme kursu öğrencileri Başkan Şanderdiyi ziyaret etti


HATAY (A.A) - Reyhanlı ilçesinde yüzme kursuna katılan öğrenciler Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdiyi makamında ziyaret etti.
     Şanverdi, ziyarette yaptığı konuşmada, yüzmenin, diğer spor branşlarında olduğu gibi, toplum için sosyal bir karakteri olduğunu, bu tür spor etkinliklerinin öğrencilerin kendilerine olan güven duygusunu geliştirdiğini söyledi.
     Sportif faaliyetlerin iletişimi güçlendirdiğini ve sosyal etkinliğe ivme kazandırdığını anlatan Şanverdi, Bütün fiziksel faaliyetler ve özellikle yüzme, insan vücudu üzerinde uzun ve kısa vadeli fizyolojik etkiler yapar. Bu düşüncelerle açmış olduğumuz kurslarla, gelişme dönemdeki gençlerimize bu hizmeti sunmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. Artık yüzme bilen bireyler olarak, özel bir görev yüklenmiş bulunmaktasınız. Bu görevlerin birincisi, başka insanlara da yüzme öğretmek, ikincisi ise boğulma tehlikesi geçiren bir insana yardım edebilmektir diye konuştu.
     Mehmet Çelik, Barış Saraç, Ebru Atar, Ali Yerdoğan ve Burak Bahadırın eşliğindeki 125 öğrenci, Başkan Şanverdiye sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Cem Genco
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Reyhanlıda yüzme kursu öğrencileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER