Reyhanlıda sigara ve çevre kirliliğiyle mücadele

Reyhanlıda sigara ve çevre kirliliğiyle mücadele


HATAY (A.A) - Reyhanlı Belediye Başkanlığı ve Sigara Denetim Komisyonu, sigara ve çevre kirliliğiyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
     Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, yaptığı açıklamada, amaçlarının hep birlikte daha sağlıklı bir hayat sürmek ve gelecek nesillere de güzel ve temiz bir dünya bırakmak olduğunu söyledi.
     İnsan hayatına büyük zarar veren sigara ile kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Şanverdi, bu doğrultuda Sigara Denetim Komisyonuyla birlikte yapılan koordineli çalışmaların süreceğini ifade etti.
     Çevre ve Sağlık Teknisyeni Fatma Petek, Polis Memuru Abdulkadir Göktaş ve Zabıta Komiser Yardımcısı Hasan Çiftin üyeliğini üstlendiği denetim komisyonunun sürdürdüğü bilgilendirme çalışmaları kapsamında, 67 yaşındaki Fehime Çekin, 47 yıldır içtiği sigarayı bıraktığından dolayı komisyon üyeleri tarafından plaketle ödüllendirildi.
     Reyhanlı Belediyesi Zabıta ekiplerinin de ilçede çevre ve görüntü kirliliği oluşturan çok sayıda at arabasına el koyduğu belirtildi.
     Belediyenin çevre ve görüntü kirliliğine neden olan ve vatandaşların sağlığını tehdit eden bu uygulamanın kaldırılması için önemli adımlar atılmaya devam edileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Cem Genco/Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Reyhanlıda sigara ve çevre kirliliğiyle mücadele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER