Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz: Gaziantepte yaşanan menfur saldırıyı ve her tür terörü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz


RİZE (A.A) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Gaziantepte yaşanan menfur saldırıyı ve her tür terörü şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini bildirdi.
     Prof. Dr. Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı sevincini sabote etmeye yönelik gerçekleştirilen vahim saldırının kendilerini derin bir üzüntüye sevk ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Her türlü dini, insani ve ahlaki değerleri hiçe sayan ve toplulumuzun moralini bozmaya yönelik olarak yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, bundan sonraki yaşamlarını bu eylem olayın acılarıyla sürdürecek olan ailelerine baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başısağolsun.
     Uluderede askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan 9 asker ve 1 korucuya Allahtan rahmet, yaralanan 9 askere şifa dileyen Yılmaz, şehitlerin ailelerine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk milletine de başsağlığı diledi.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER