Ramazan geldi, sahiller turistlere kaldı

Ramazan geldi, sahiller turistlere kaldı -Hava sıcaklığının 32 derece olduğu Antalyada, ramazan ayının gelmesiyle sahiller önemli oranda boşaldı -Serinlemek için sahilleri yoğun olarak yabancı ziyaretçilerin tercih etmesi dikkati çek


ANTALYA (A.A) - Hava sıcaklığının 32 derece olduğu Antalyada, Ramazan ayının gelmesiyle sahiller önemli oranda boşaldı. Serinlemek için sahilleri yoğun olarak turistlerin tercih ettiği gözlendi.
     Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre,öğlen saatlerinde hava sıcaklığının 32, deniz suyu sıcaklığının ise 29 derece olduğu Antalyada, nem oranı da yüzde 67 olarak ölçüldü.
     Hissedilen sıcaklığın gün içerisinde 45 dereceye kadar ulaşacağı, ileri ki günlerde ise hava sıcaklığında belirgin bir düşüşün beklenmediği bildirildi.
     Öte yandan, özellikle yaz aylarının hafta sonu günlerinde dolan Antalyanın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinin ise ramazan ayının gelmesiyle önemli ölçüde boşaldığı gözlendi. Sahilde bir çok şezlongun boş olduğu görülürken, serinlemek için sahilleri yoğun olarak yabancı ziyaretçilerin tercih etmesi dikkati çekti.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Ramazan geldi, sahiller turistlere kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER