Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -Ağrı Valisi Tekinarslan: İnşallah bundan sonraki bayramları da hep birlikte huzur içinde geçiririz


AĞRI (A.A) - Ağrıda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
     Merkez çay bahçesinde organize edilen törene, Vali Mehmet Tekinarslan ve eşi Esra Tekinarslan, Garnizon Komutanı Mehmet Buker, Belediye Başkanı Hasan Arslan, AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Başsavcı vekili İbrahim Köstekçi, İl Jandarma Komutanı Hakkı Çetin, Emniyet Müdür vekili Üzeyir Uygun katıldı.
     Vali Tekinarslan ve beraberindekiler, bayramlaşma törenin ardından, Şehit Jandarma Er Turan Yıldız ve Gazi Yüksel Bayramın aileleri ile Sevgi Evleri, Huzur Evi, Ağrı Devlet Hastanesi, cezaevi, İl Jandarma Komutanlığına ziyaretlerde bulunuldu.
     Sevgi evlerinde miniklere çeşitli hediyeler veren Tekinarslan, çocuklarla yakından ilgilendi. İl Jandarma Komutanlığına geçerek askerlerle bayramlaşan Tekinarslan, burada yaptığı konuşmada, bayramın huzurlu, barış içerisinde, güven içerisinde geçmesinde güvenlik güçlerinin büyük katkısı olduğunu söyledi.
     Bayramların kardeşlik içerisinde geçtiğini belirten Tekinarslan, İnşallah bundan sonraki bayramları da hep birlikte huzur içinde geçiririz. Memleketten uzakta olan, annesini, eşini, çocuğunu özleyen değerli kardeşlerim unutmasınlar biz her zaman onlarla beraberiz. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Ne kadar huzurlu olursanız, görevinizi o kadar iyi yaparsınız dedi.
     Polisevine geçerek, polislerin de bayramını kutlayan Tekinarslan, bayramların sevgiyle kucaklaşmanın sağlandığı müstesna günler olduğunu, millet olarak bir ramazan bayramını daha birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Metin Karip / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER