Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -Başbakan Yardımcısı Arınç, bayram ziyaretleri kapsamında Ali Osman Sönmez ve Kaplıkaya huzurevleri ile Kaplıkaya Çocuk Yuvasını ziyaret etti -Arınç: Hayatın binbir türlü cilvesi var. Elbette bural


BURSA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hayatın binbir türlü cilvesi var. Elbette buralara da (huzurevleri) ihtiyaç var dedi.
     Ramazan Bayramı nedeniyle Bursada bulunan Arınç, Ali Osman Sönmez ve Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı Kaplıkaya huzurevleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kaplıkaya Çocuk Yuvasını ziyaret etti.
     İlk olarak Ali Osman Sönmez Huzurevini ziyaret eden Arınç, burada kalanlarla sohbet etti, kendilerine karanfil verdi. Arınç ardından da Kaplıkaya Huzurevine gitti.
     Buradaki yaşlılarla da sohbet eden Arınç, yaptığı konuşmada, önümüzde bulunan Kurban Bayramına da sağlık ve mutlulukla girmeyi temenni etti.
     Huzurevlerinin büyük bir nimet olduğunu ifade eden Arınç, Hayatın binbir türlü cilvesi var. Elbette buralara da ihtiyaç var. Buralarda da insanın hayatını mutlu ve huzurlu geçirmesi lazım. Çok şükür bu ve buna benzer çok güzel tesislerde yüzlerce insanımız barınıyor diye konuştu.
     Huzurevlerinde bulunan imkanların, yemeklerin gayet güzel olduğunu anlatan Arınç, şöyle devam etti:
     Buralarda hastalarımız da var ve onların da bakımları yapılıyor. Sağlığı yerinde olanlar da var. Onları da hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Buradaki görevliler her türlü ihtiyacı karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah bizler de, Allah ne zaman taktir eder bilemeyiz, yaşadıkça huzurlu olalım. Evet bazı şeyleri aşmak mümkün değil ama çok şükür bizleri anan, hatırlayan dostlarımız ve arkadaşlarımız var. Herkes birbirine destek olmaya, hayatı paylaşmaya çalışıyor. Eğer böyle bir imkan olmasaydı herhalde hepimiz çok zor durumlarda kalırdık. İnşallah birbirimize dua ederek, bu güzellikleri yaşayalım, yaşatalım.
     Konuşmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kaplıkaya Çocuk Yuvasını ziyaret eden Arınç, buradan da Muradiyede bulunan Devlet Hastanesine gitti. Girişte vatandaşlarla sohbet eden Arınç, çocuklara şeker, vatandaşlara da karanfil verdi. Arınç bir hasta odasına girerek, hastaya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER