Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -Artvin Valisi Kalkan: Bayramın insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum


ARTVİN (A.A) - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Ramazan Bayramının insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olması temennisinde bulundu.
     Kalkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiyenin dört bir yanındaki insanların birbirlerini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, sevgi ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşadığını belirtti.
     Dini bayramların, ortak değerler çerçevesinde, insanları birbirine yakınlaştıran, milletin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği özel günler olduğunu ifade eden Vali Kalkan, şöyle devam etti:
     Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler milletimizin geleneğinde müstesna bir yere sahiptir. Unutulmamalıdır ki, güçlü bir toplumsal yapının oluşturulması, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan, öz değerlerine bağlı, çalışmayı, güzel ahlaklı olmayı ilke edinen erdemli kuşaklar yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu nedenle, birey ve toplum yaşamında çok önemli bir yeri bulunan bayramlar, çocuklarımıza tüm gerekleriyle, anlamına uygun biçimde yaşatılmalı, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlenmesi amacıyla en iyi biçimde değerlendirilmelidir. Artvinli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER