Ramazan ayına girerken

Ramazan ayına girerken -Çanakkale Valisi Tuna: -Büyük organizasyonların iftar bütçelerinin mahallelerimizde ve köylerimizde birbirimizle dayanışmayı arttıracak şekilde kullanılmasını tavsiye ediyorum


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Ramazan ayına girilmesi dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Tuna, mesajında, birlik, beraberlik, dostluk ve dayanışmanın yaşandığı, paylaşma erdeminin tatbikiyle de huzura erilen müstesna bir zaman dilimi olan Ramazan ayına sayılı günler kaldığını bildirdi.
     Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının ruhuna uygun olarak zengin iftar sofraları yerine mütevazı iftar sofralarına katılmayı uygun gördüğünü ifade eden Tuna, şunları kaydetti:
     Bu itibarla gösterişli zengin iftar programlarına katılmayarak, büyük organizasyonların iftar bütçelerinin mahallelerimizde ve köylerimizde birbirimizle dayanışmayı arttıracak şekilde kullanılmasını tavsiye ediyorum. Bu bütçenin sokak, mahalle ve köy iftarlarına bilhassa dar gelirli vatandaşlarımızla birlikte olunacak programlara ayrılmasını tavsiye ediyorum. Bu nedenle iftar verecek olan değerli iftar sahiplerinin hassasiyetimizi anlayışla karşılayacaklarını umuyorum.
     Ayrıca bu mübarek ayın ilimizde sevgi, hoşgörüyle sosyal yardımlaşma ve dayanışma içerisinde huzurlu bir şekilde geçmesi için çalışma arkadaşlarımla birlikte gerekli hassasiyeti göstererek, tüm yurtta olduğu gibi Çanakkalede de birlik ve dayanışma duyguları içerisinde geçmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Ramazan ayına girerken Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER