Ramazan Ayı

Ramazan Ayı -Muğla Belediye Başkanı Gürün: -Öfkenin ve kinin azaldığı, sevginin çoğaldığı, umutların arttığı, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği bu özel günlerin ülkemize ve dünyaya barış ve huzur getirme


MUĞLA (A.A) - Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Öfkenin ve kinin azaldığı, sevginin çoğaldığı, umutların arttığı, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği bu özel günlerin ülkemize ve dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum dedi.
     Gürün, Ramazan ayı öncesinde yaptığı açıklamada, bu ayın paylaşma ve dayanışmaya vesile olan önemli bir zaman dilimi olduğunu anımsattı. Gürün, Ramazan ayının, insanların aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bir ay olduğuna işaret etti.
     İslamiyetin şefkat, merhamet ve yardımlaşmanın temel olduğu bir din olduğunu vurgulayan Gürün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Öfkenin ve kinin azaldığı, sevginin çoğaldığı, umutların arttığı, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği bu özel günlerin ülkemize ve dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER