Ramazanda namaz kılan çocuklar puan toplayarak

Ramazanda namaz kılan çocuklar puan toplayarak hediye kazanacak


DENİZLİ (A.A) - Ensar Vakfı Denizli Şubesi Başkanı Salih Tekin, ramazan ayı ve sonrasındaki 10 günü kapsayan dönemde camilerde namaz kılan çocuk ve gençlerin puan toplayarak hediye kazanabileceklerini bildirdi.
     Ensar Vakfı Denizli Şubesi Başkanı Salih Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, 17 ile 19 Temmuz tarihleri arasında camilerde din görevlileri tarafından yapılacak kayıtlarda, her öğrenciye birer namaz çizelgem kartı verileceğini belirtti.
     Amaçlarının 7 ile 17 yaş arasındaki çocukları ve gençleri namazla ve camiyle buluşturup tanıştırmak olduğunu ifade eden Tekin, şunları kaydetti:
     Uçuruma doğru giden çağımızın gençlerini, uyuşturucu, alkol ve sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, en güzel mekan olan Allahın evine davet ediyoruz. Vakıf olarak büyüklerden, baba ve dedelerin camiye namaza giderken gençlerin de ellerinden tutmalarını istiyoruz. Katılımcıların camide kıldıkları her namazdan sonra, namaz çizelgem kartının ilgili yerini din görevlisine imzalattıracaklar, öğrencilere camide kılacakları her Sabah namazı için 30, Yatsı namazı için 20, diğer namazlar için 10ar puan verilecek. 40 gün sonunda en fazla puan alan ilk üç kişiye dizüstü bilgisayar, sonraki 100 kişiye bisiklet hediye edilecektir. Aynı puana sahip birden fazla öğrencilerin dereceleri, namaz konulu bilgi yarışması sonucunda belirlenecektir.
     Tekin, 20 Temmuz Cuma günü sabah namazında başlayacak olan etkinliğin, 28 Ağustos Salı günü yatsı namazında sona ereceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Medat Şenay
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Ramazanda namaz kılan çocuklar puan toplayarak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER