Ramazana doğru

Ramazana doğru -Ezine Müftüsü Yaylalı: -Her yıl Ramazan ayında bir konu tema olarak belirlenmektedir. Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığımız tema olarak selamlaşmayı belirledi


ÇANAKKALE (A.A) - Ezine Müftüsü Ahmet Yaylalı, Diyanet İşleri Başkanlığının Ramazanda tema olarak selamlaşmayı belirlediğini söyledi.
     Yaylalı, yaptığı açıklamada, Ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğu içinde olduklarını, yurt genelinde olduğu gibi Ezinede de İlçe Müftülüğünce tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
     Son atamalarla din görevlisi olmayan caminin kalmadığını belirten Yaylalı, Tüm camilerimiz baştan aşağı temizlenerek, eksikleri giderildi ve Ramazan ayına hazır hale getirildi dedi.
     Yaylalı, bu yıl fitre miktarının 8 lira 50 kuruş olarak belirlendiğini ifade ederek, Vatandaşlarımızın Ramazan ayındaki dini vecibelerini rahat ve huzurlu geçirebilmeleri için her türlü tedbir alınmıştır. Her yıl Ramazan ayında bir konu tema olarak belirlenmektedir. Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığımız tema olarak selamlaşmayı belirledi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Ramazan ayını kutluyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER