PTT Malatya Başmüdürlüğü, 172 ünite kan

PTT Malatya Başmüdürlüğü, 172 ünite kan bağışında bulunacak


MALATYA (A.A) - PTT Malatya Başmüdürlüğü, 172 ünite kan bağışında bulunacak.
     PTTnin kuruluşunun 172. yıl dönümü dolayısıyla Malatya Başmüdürlüğü ile Türk Kızılayı Kan Merkezi işbirliğinde PTT binası içinde kan bağış kampanyası düzenlendi.
     PTT Malatya Başmüdürü Zekai Özkan, kampanya dolayısıyla gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağış kampanyası yaptıklarını söyledi. Kurum olarak belirli periyotlarla kan bağışında bulunduklarını anlatan Özkan, hedeflerinin PTTnin 172. kuruluş yıl dönümünde 172 ünite kan toplamak olduğunu kaydetti.
     Kurum personeli ve müşterilerin de kampanyaya katılmasını teşvik edeceklerini dile getiren Özkan, ayrıca tüm Malatyalıların da kampanyalarına destek vermesini istedi.
     Türk Kızılayı kan bağışçısı kazanım uzmanı Ferhan Altunbaşak da Malatyada bulunan 21 hastanenin kan ihtiyaçlarından sorumlu olduklarını belirterek, bu nedenle zaman zaman kan bağışı kampanyaları düzenlediklerini hatırlattı.
     Hastaların kan ihtiyacı için kurumsal bağışların da önemine işaret eden Altunbaşak, PTTnin kampanyasıyla birkaç hastanenin bir-iki günlük kan ihtiyacını karşılamayı umduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber PTT Malatya Başmüdürlüğü, 172 ünite kan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER