PTT çalışanları Vali Altınoku ziyaret etti

PTT çalışanları Vali Altınoku ziyaret etti


AKSARAY (A.A) - Aksaray PTT Başmüdürü Seyit Gürer, PTTnin kuruluşunun 172. yıl dönümü dolayısıyla Vali Selami Altınoku ziyaret etti.
     Gürer, PTTnin hizmetleriyle ilgili Vali Altınoka bilgi vererek, kurumun değişen ihtiyaçlara göre kendisini yenilediğini söyledi.
     Altınok ise PTTnin Türkiyenin çok köklü kuruluşlarından olduğunu belirtti. PTTnin son yıllarda çok farklı çalışmalar yaptığını vurgulayan Altınok, şunları kaydetti:
     PTT bildiğimiz klasik bak postacı geliyor diye mektup getiren bir kurum olmaktan çıktı. Teknolojiyi kullanan bankacılık hizmeti veren, çağın teknolojisine sahip bir kurum olarak hizmetlerine devam ediyor. Kurumlar gerekli dönüşümü yapamazsa, çağa uyma noktasında kendisini yenilemezse mevcudiyetini devam ettirmesinde bir sebep kalmıyor. PTT bu manada çok büyük dönüşüm sağladı.
     PTTnin sunduğu hizmetlerin çeşitliği ve maddi olarak uygun olmasının vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını belirten Altınok kendisinin de bankacılık başta olmak üzere diğer işlemlerinde PTTden yararlandığını ifade etti.
    
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber PTT çalışanları Vali Altınoku ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER