PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş: -Bucaspor maçını kazanarak puan sıralamasında daha güvenli yerlere tırmanmak istiyoruz


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Besim Durmuş, Bucaspor maçını kazanarak puan sıralamasında daha güvenli yerlere tırmanmak istiyoruz dedi.
     Durmuş, AA muhabirine, geçen hafta deplasmanda Ankaragücü maçında iyi oynamadıklarını, bunun neticesinde de kazanamadıkları için futbolcuların üzerinde galip gelememe baskısının devam ettiğini söyledi.
     Takımın galibiyet alamadıkça üzerindeki baskının daha da arttığını belirten Durmuş, Bu nedenle Bucaspor maçı bizim için çok önemli. Kazanarak üzerimizdeki baskıdan kurtulmak istiyoruz. Ayrıca puan sıralamasındaki yerimizde Samsuna ve Samsunspora çok yakışmıyor. Kendi saha ve taraftarımız önünde oynayacağımız Bucaspor maçını kazanarak puan sıralamasında daha güvenli yerlere tırmanmak istiyoruz diye konuştu.
     Galibiyeti en çok sezon başından beri desteğini esirgemeyen taraftarlara armağan etmek istediklerini ifade eden Durmuş, şunları söyledi:
     Ozan dışında eksik oyuncumuzun olmaması sevindirici. Musa Sinan Yılmazer ile Nsumbu iyileşti ve takımla antrenmanlara çıkmaya başladı. Sakat oyuncularımızın iyileşmesi oyunu iki yönlü oynamamıza büyük katkı sağlayacak. Bucaspor ligde iyi bir konumda, iyi bir kadroya sahip ama biz de köklü bir ekibiz. Yani maçı yüzde 100 kazanmak istiyoruz. Tüm hedefimiz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz.
     Bu arada kırmızı-beyazlılar, 1 Aralık Cumartesi günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü.
     Teknik Direktör Durmuş yönetiminde yapılan idman, düz koşu ile başladı. Ardından oyuncular iki grup halinde 5e 2 oynadı. İdmanın son bölümünde ise futbolcular, sağdan ve soldan ortalarla gol çalışması yaptı.
     İdmana izinli olan kaptan Turgay katılmadı, hafif sakatlığı bulunan İlyas takımdan ayrı düz koşu yaptı.
    
     Muhabir: İlyas Gün / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER