PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur, Karşıyakadan 3 futbolcu alacakları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun teknik direktörü Mustafa Uğur, devre arasında Karşıyakadan 3 futbolcu alacakları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
     Uğur, düzenlediği basın toplantısında, Karşıyakadan 3 futbolcuyu devre arasında transfer edeceklerine yönelik haberler çıktığını hatırlatarak, bu tarz haberlerle her iki takıma da zarar verilmek istendiğini belirtti.
     Söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Uğur, şunları kaydetti:
     Bu tür haberlerle takım olarak yakaladığımız başarı ve huzurun önü kesilmek isteniyor. Hiç kimse Adana Demirsporun başarısının önüne geçemez. 5te 5 yaptığımız, huzur, birlik ve beraberlik ortamını en üst seviyeye çıkardığımız şu günlerde takımımıza zarar verilmek isteniyor. Buna kesinlikle izin vermeyiz. Ben takımımdan çok memnunum. Daha kadromuzda şans veremediğimiz birçok futbolcu varken, başka bir transferi nasıl düşünebilirim- Eminim ki adı geçen Karşıyakalı futbolcuların dahi bu dedikodudan haberi yoktur.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER