PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Manisaspor Teknik DirektörÜ Reha Erginer: -Hedefimiz iyi skorla beraber istediğimiz sonucu alıp buraya 3 puanla dönmek


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligde Göztepe ile karşılaşacak Manisasporun teknik direktörü Reha Erginer, hedeflerinin 3 puan almak olduğunu söyledi.
     Tarık Almış Spor Tesislerindeki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Erginer, Ziraat Türkiye Kupasındaki karşılaşmalarda kaybetme korkuları olmadan oynadıklarını, genç oyuncuları tanıma açısından bu müsabakaların iyi olduğunu,dün oynadıkları kupa maçında aldıkları galibiyetin ardından bir üst tura çıktıkları için mutlu olduklarını belirtti.
     Erginer, ligdeki Göztepe maçıyla galibiyet serisine devam etmek istediklerini dile getirerek, önlerindeki zor maçı kolaya çevirmenin kendi ellerinde olduğunu söyledi. Erginer, şöyle konuştu:
     Biz çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kazandığımız maçtan sonra bir istikrar yakalamak istiyoruz. İyi durumdayız, çıkacağız ve hedefimiz iyi skorla beraber istediğimiz sonucu alıp buraya 3 puanla dönmek. Bu maçlar aynı zamanda Ege Derbisi niteliği taşıyor. Prestij ve puan açısından da bizim açımızdan çok önemli bir maç. İstediklerimizi sahaya döküp 3 puan almak istiyoruz.
     Deplasman maçlarında da taraftarlardan destek istediklerini belirten Erginer, Seyirci sayısını arttırmak bizim elimizde diye düşünüyordum. Skor alıyoruz ama sayıda kıpırdanma olmuyor. Bu işin zevki seyirci. Takımlar için seyirci desteği çok önemli. Bu büyük gücü biz arkamızda hissetmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER