PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Lider Kayseri Erciyesspor, Boluspor maçının hazırlıklarına başladı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor, ligin 9. haftasında sahasında oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.
     Hacı Boydak Tesislerindeki antrenman, Teknik Direktör Osman Özköylünün antrenörlük kursu için İsviçreye gitmesi nedeniyle, yardımcı antrenör İlker Püren yönetiminde gerçekleştirildi.
     1 günlük iznin ardından tüm futbolcuların katıldığı antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Takım daha sonra topla çalışma yaptı.
     Antrenman öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulunan İlker Püren, takımın gidişatından son derece memnun olduklarını söyledi.
     Geride kalan 8 hafta sonunda ligin başında belirledikleri yerde olduklarını vurgulayan Püren, şunları kaydetti:
     8 haftayı geride bıraktık. 8 hafta süresince sezon başında hedeflediğimiz noktanın gerisinde değiliz. İyi bir hedef için kurulmuş takımız. O hedef doğrultusunda futbolcularımız ellerinden gelen mücadeleyi en iyi şekilde yapıyor. Bulunduğumuz yerin sorumluklarını biliyor ve ona göre çalışmalara devam ediyoruz. Rakiplerimiz bizimle oynadıkları maçlara daha konsantre bir şekilde çıkıyor. Biz de bu zorlukları bilerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Bundan sonra da aynı gayreti göstererek, liderlikten kopmak istemiyoruz. Bu performansımızı sürdürerek sezon sonunda mutlu sona ulaşmayı arzuluyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER