PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Manisaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor -Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer: -Her maç gibi bu maç da zor olacak


MANİSA (A.A) - Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Adana Demirspor maçına hazırlandıklarını belirterek, Her maç gibi bu maç da zor olacak dedi.
     PTT 1. Ligde mücadele eden Manisasporda, teknik direktör Reha Erginer, Tarık Almış Spor Tesislerinde antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulundu.
     Erginer, 4 haftadır devam eden beraberlik serisini bozmak ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istediklerini belirterek, 3 puan hedefine ulaştıklarını dile getirdi.
     Galibiyet serisi yakalamak istediklerini vurgulayan Erginer, şunları söyledi:
     Hedeflerimiz daha önce koyduğumuz gibi devam ediyor. Skor gelmese de son iki haftada aslında istediğimize yakın oyunlar ortaya koymuştuk. Alınan bir galibiyet ya da bir mağlubiyet bu ligde hedefler anlamında çok şeyler ifade etmemeli. Başarı istikrardan geçer. Daha istikrarlı olunması gerekir. Bizim hedeflerimizde bir sapma yok. Her maçı tek tek düşünüyor ve hedef koyuyoruz. Bu hafta Adana Demirspor maçı var. Onlar da Mustafa Uğur hoca geldikten sonra iki maçta iyi skorlar aldı. Bir çıkış yakaladılar. Her maç gibi bu maç da zor olacak. Ligde kolay maç yok. Herkes birbirini yenebiliyor. Biz de aldığımız galibiyetin daha önemli olması için Adanadan istediğimiz sonuçla dönmek istiyoruz. Bunu da yapacak gücümüz var.
     Manisasporlu oyuncu Michael Iwanski ise rakibin ismine değil, takım olarak ortaya koyacakları futbola baktıklarını söyledi.
     Iwanski, Diğer haftalarda olduğu gibi bu hafta da zorlu bir maç oynayacağız. Sadece benim performansım değil takımın performansı da gün geçtikçe artıyor. Adım adım ilerliyoruz. Daha iyi bir takım olacağız dedi.
     Manisasporlu oyuncu Bülent Cevahir de zorlu deplasmandan 3 puanla döneceklerine inandıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Binnaz Ersoy / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER