PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: -Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz dedi.
     Kayseri Erciyesspor, ligin yedinci haftasında sahasında ağırlayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını Hacı Boydak Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Özköylü, ligde geride kalan 6 hafta sonunda takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.
     Göztepe maçını kazanarak, iyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:
     Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Göztepe, ligde bulunduğu konumdan kurtulmak adına bu maçta varını yoğunu ortaya koyacak. Bundan dolayı çok zor maç olacak. Biz de bu zorlukları bilerek bu maça hazırlanıyoruz. İnşallah maçta dikkatli bir şekilde oynayıp kazanan taraf olmak istiyoruz. Moralimiz gayet iyi, çalışmalarımız da oldukça verimli geçiyor. Arkadaşlarımız da keyifli. İnşallah bu keyfimiz alacağımız galibiyetle devam eder.
     Göztepe karşılaşmasında taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini ifade eden Özköylü, Taraftarın ilgisinin çok daha fazla olmasını istiyoruz. Çünkü bu takım ilgiyi, sevgiyi hak ediyor. Biz de Kayseri halkına ve taraftarlarımıza en güzelini sunmaya çalışıyoruz. Bunu başardığımız sürece de taraftarımızın hep yanımızda olacağına inanıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Önal / İsmail İçer / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER