PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Karşıyaka, Ankaragücü karşılaşmasında taraftar desteği bekliyor


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde yarın Ankaragücünü konuk edecek Karşıyakanın sportif direktörü Hüseyin Hamacı, kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmaları kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.
     Ligin ilk haftasında Manisasporla 1-1 berabere kaldıktan sonra deplasmanda Şanlıurfasporu 1-0 mağlup eden Karşıyaka, yarın saat 20.00de Alsancak Stadında Ankaragücünü konuk edecek.
     Barış Şimşekin yöneteceği müsabaka öncesinde Karşıyakada cezası devam eden Erdi Önerin dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
     PTT 1. Ligde ilk kez karşı karşıya gelecek iki ekibin Süper Ligde en son 18 Şubat 1996da Alsancak Stadında oynadığı müsabaka golsüz berabere tamamlanmıştı. Karşıyakanın Ankaragücüne karşı Süper Ligde 28 maçta 4 galibiyet, 16 mağlubiyet ve 8 beraberliği bulunuyor.
     Karşıyaka Sportif Direktörü Hüseyin Hamamcı AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen arayı çok iyi değerlendiklerini ve Ankaragücü karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi.
     Taraftarlarının da desteğiyle yarın istedikleri sonucu almak istediklerini ifade eden Hamamcı, İçerdeki maçlarımıza kayıpsız çıkmak istiyoruz. Zorlu bir mücadele olacak. Ancak taraftarımız her zamanki gibi bizim yanımızda olduğu takdirde sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER