PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Altın: -Göztepe karşısında hem futbol adına güzel şeyler yapmak, hem de puan almak için çıkacağız


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Erhan Altın, Göztepe karşısında hem futbol adına güzel şeyler yapmak, hem de puan almak için çıkacağız dedi.
     Altın AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi niyetli bir takım oluşturduklarını söyledi.
     Göreve geldiğinde ellerinde hiç futbolcu olmadığını belirten Altın, Kısa sürede takımı oluşturduk ama bu takımı oluştururken de çok zorluklar yaşadık, hem yönetim hem biz. Ancak iyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında iyi şeyler yaptık. Ancak eksiklerimiz halen var, hem futbolcu bazında hem de teknik bazda. Bu takım ilk defa bir arada oynadı. Oyuncularımızla iyi iletişim kurduk sahada da güzel şeyler ortaya koydular. Ama siz bulduğunuz fırsatları değerlendiremezseniz rakip değerlendirir. Bu futbolun doğasında var diye konuştu.
     Hafta sonu oynanacak Göztepe maçına oyuncuları hazırlamak için çalıştıklarını aktaran Altın, Göztepe karşısına hem futbol adına güzel şeyler yapmak, hem de puan almak için çıkacaklarını ifade etti.
     Takımın zamana ihtiyacı bulunduğunu ve herkesin sabırla beklemesi gerektiğine işaret eden Altın, şunları kaydetti:
     Daha çok yolumuz var. Herkesten bizi sabırla beklemelerini istiyoruz. Her ilerleyen hafta üstüne koya koya gelecek bir Samsunspor takımı var. Bizim en az 7 haftaya ihtiyacımız var, ligde hazır hale gelmek için. Bunu diğer takımlar içinde söylüyorum. Bir takımın geçiş süresi 1 ile 7 hafta arasındadır. Tabi ki bu süreç hep mağlubiyetlerle giden bir süreç değil, bu inişli çıkışlı grafiklerle giden süreç olacak. Çünkü takımın hem güç olarak, hem iletişim olarak, hem de taktiksel olarak oturmasına bu kadar zaman var. Bizim de 7 haftaya kadar ihtiyacımız var, herkesin sapır göstermesini istiyorum.
     Öte yandan Samsunspor, Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Erhan Altın yönetiminde düz koşu yapan Kırmızı-beyazlı futbolcular daha sonra taktik ağırlı çalışma yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren idmanda futbolcuların hırslı olduğu gözlendi.
    
     Muhabir:İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER