PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Samsunspor, Tobagolu golcü futbolcu Romerts ile 2 yıllık sözleşme imzaladı


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ABDnin Charlotte Eagles takımında forma giyen Tobagolu golcü futbolcu Darryl Bevon Romerts ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
     Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli, Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, takımın bir forvet oyuncusuna ihtiyacı olduğunu ancak yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle transfer yapamadıklarını söyledi.
     Macar futbolcu Pal Lazarın ayrılmasıyla yabancı kontenjanının boşaldığını belirten Gedikli, Romerts uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Denizlisporda 3 sezon forma giydikten sonra ABDye gitti. Bu ülkede liglerin devam ediyor olması nedeniyle Romerts bize hazır halde geldi. Umarım takımımız için de bizim için de hayırlı olur dedi.
     Golcü futbolcu Darryl Bevon Romerts ise Samsunsporun çok iyi takım olduğunu ifade ederek, bu sene takımı yeniden Süper Lige çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.
     Öte yandan Samsunspor, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde deplasmanda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı futbolcular idmanda düş koşu yaptıktan sonra ayak tenisi oynadı.
    
     Muhabir: İlyas Gün / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER