PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Boluspor Kulüp Başkanı Abat: -Forvet noktasında bir transferimiz olacak


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Bolusporun kulüp başkanı Abdullah Abat, transfer konusunda görüştükleri futbolcular olduğunu belirterek, bir forvet oyuncusu transfer edeceklerini söyledi.
     Abat, gazetecilere yaptığı açıklamada, golsüz beraberlikle sona eren Adana Demirspor maçında takımının çok kötü olmadığını gördüğünü kaydetti.
     İyi bir takım olmaları için en az 3-4 haftaya ihtiyaç duyduklarını anlatan Abat, Antrenmanların devam etmesi, oyuncuların birbirlerini tanıması ve kaynaşması açısından çok önemli. Gerçek Boluspor da bu zaman diliminde kendini gösterecektir. Lige puanla başlamamız, bizi teselli eden bir gerçek dedi.
     Sezona başlamadan önce şampiyonluk sözü vermenin doğru olmayacağını ifade eden Abat, Bu, zaman içinde olabilecek bir şeydir. Bu, tamamen takımın yapısıyla alakalı bir şey. Boluspordan umutluyum, en azından sahada mücadele anlamında iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum diye konuştu.
     Abat, transferin bitmesine çok kısa bir süre kaldığını anımsatarak, Transfer konusunda görüştüğümüz futbolcular var, forvet noktasında bir transferimiz olacak. İsabetli bir transfer yapmaya çalışıyoruz. Ondan sonra da son güne kadar bir gereksinim olmazsa transferi kapatacağız şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER