PTTnin kuruluşunun 172. yıl dönümü Rizede

PTTnin kuruluşunun 172. yıl dönümü Rizede kutlandı


RİZE (A.A) - PTTnin kuruluşunun 172. yıl dönümü Rizede çeşitli etkinliklerle kutlandı.
     PTT Rize Başmüdürü Şinasi Duman, düzenlediği basın toplantısında, teşkilatın 172. yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.
     Duman, dünyadaki teknolojiye ayak uydurduklarını belirterek, Posta, kargo, banka hizmetleri, özel pul, özel günlere ait kart ve baskılı kağıt gibi birçok dalda halkımıza hizmet veriyoruz dedi.
     Duman, 4 bin şube ile Türkiyede ağ oluşturduklarını ifade ederek, Türkiyenin her bölgesine 4-5 günde kargo hizmetleri ulaştırılmaktadır. Dini bayramlar, yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler Gününde özel baskılı kartlar çıkartıyoruz ve halkımıza sadece posta parası ödemesi kalıyor. PTT şubelerinden maaş alan emeklilere maaşın 20 katı kadar kredi veriyoruz diye konuştu.
     Şubelerden ucuz EFT yapıldığını ve kişisel pul hizmetleri de bulunduğunu vurgulayan Duman, Rizede 30 şubemiz ile halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Posta çeki sahipleri ve halkımızın yararlanacağı PTT matikler kurduk. Rizede aylık 150 bin posta ve 100 bin dolayında PTT bank işlemi yapılmakta dedi.
     Duman, PTT Müdürlüğünde 172. sırada işlem yaptıran müşteriye, PTT Genel Müdürlüğünce hazırlanan pul albümü hediye ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber PTTnin kuruluşunun 172. yıl dönümü Rizede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER