PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü

PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü -PTT Kayseri Başmüdürü İhsan Afşin: -PTT hizmetlerinden vatandaşlarımız artık daha konforlu ve temiz ortamlarda yararlanabiliyor


KAYSERİ (A.A) - PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kayseride çeşitli etkinlikler düzenlendi.
     Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende, Atatürk Anıtına çelenk konularak saygı duruşundu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
     Törenin ardından PTT Kayseri Başmüdürü İhsan Afşin ve beraberindekiler, Vali Yardımcısı Erdoğan Aygençi makamında ziyaret etti.
     Afşin, ziyarette yaptığı konuşmada, köklü bir kurum olan PTTnin 172. yılına şahitlik etmekten onur duyduklarını söyledi.
     PTTnin verdiği hizmetleri anlatan Afşin, 1840 yılından bu yana halkımıza hizmet veren kuruluşumuz, kargo ve bankacılık hizmetiyle kaliteyi farklı alanlara taşıdı. Ayrıca bu alanlarda söz sahibi oldu. Açmış olduğumuz yeni şubelerle Kayseri halkına hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz dedi.
     Vali Yardımcısı Aygençte ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afşine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
     Ziyaretin ardından PTT Başmüdürlüğünde gazetecilerle bir araya gelen Afşin, PTTnin her geçen gün yenilenerek hizmet sunmaya devam ettiğini söyledi.
     PTTnin 200ün üzerinde işlem gerçekleştirdiğini anlatan Afşin, Göreve geldiğimizden bu yana Kayserideki tüm şubelerimizi yeniledik. PTTnin hizmetlerinden vatandaşlarımız artık daha konforlu ve temiz ortamlarda yararlanabiliyor. Her gün yeni bir hizmeti vatandaşlarımızla buluşturuyoruz diye konuştu.
    
     -Sevdiklerinize bayram tebrik kartı PTTden-
    
     Kurban Bayramı öncesi eski bayramlaşma geleneğini canladırmak için tebrik kartlarını ücretsiz sunduklarını hatırlatan Afşin, şunları kaydetti:
     Tebrik kartlarını ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıyoruz. 50 kuruş gibi bir ücret karşılığında sevdiklerinize tebrik kartlarınızı ulaştırıyoruz. Bayram dolayısıyla kargo hizmetimizde de yüzde 10 indirim uyguluyoruz. En ücra köşelere kargolarınızı ulaştırıyoruz. Esnafımız artık kargosunu hem daha uygun fiyata hem de süratle PTT aracılığıyla gönderiyor. Özel sektörle rekabet edebilir durumda olmaktan gurur duyuyoruz, vatandaşlarımızı da yenilenmiş PTT şubelerimize davet ediyoruz.
     Etkinlikler çerçevesinde ayrıca PTT Alparslan Şubesinde işlem yapan 172. kişiye hediye verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu-Esma Aygün
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER