PTTnin 172nci kuruluş yıl dönümü

PTTnin 172nci kuruluş yıl dönümü


BİLECİK (A.A) - Vali Vekili Metin Çınar, PTTnin teknolojik gelişmenin gerisinde kalmadığını ve bunu hizmetlerine yansıttığını söyledi.
    
     PTTnin 172nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında PTT personeli, Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından Bilecik PTT Müdürü Fuat Gökalp eşliğinde Vali Vekili Çınarı ziyaret etti.
     Çınar, kabulünde, uzun yıllar hizmet veren PTTnin son yıllarda büyük gelişmeler sağladığını belirterek, PTT, Türkiyenin önemli kuruluşlarından biri. Yaşaması ve yaşatılması gereken müesseselerden birisidir. Milli mücadele döneminde Atatürkün en büyük destekçilerinden biri yine PTTydi. O bakımdan Türkiye Cumhuriyeti içinde çok önemli bir kuruluştur. Görevini fedakarca sürdüren ve çağdaş yönetim ilkelerini en güzel bir şekilde yürüten PTT çalışanlarımızın bundan sonra da aynı şevk ve başarı ile görevlerini yerine getireceğinden eminim dedi.
     PTT Müdürü Gökalp de, her gün yeni bir yenilik yaptıklarını ve yeniliklere devam edeceklerini ifade ederek, kuruluş yıl dönümleri nedeniyle yapacakları faaliyetler hakkında Çınara bilgi verdi.
    
     -172. müşteriye hediye-
    
     Kuruma gelerek 172nci sırayı alan müşteriye çeşitli hediyeler verildi. PTTnin bugünkü 172. müşterisi merkez Alpagut köyünden yaşlılık maaşını almaya gelen Halise Yıldız oldu.
     PTT Baş Müdürü Gökalp, çağın temel niteliğini oluşturan değişim olgusunun tüm dünyada olduğu gibi Türkiyede her alanda etkisini arttırdığı belirterek, şöyle konuştu:
     172 yıldır milletimizin hizmetinde olan kuruluşumuz, hızla ilerleyen teknoloji paralelinde değişen ihtiyaç ve gelişen piyasa şartlarında rekabet edebilmek için hizmet kalitesini yükselterek her geçen gün arttırdığı verimlilik sayesinde dikkatleri üzerine çekerek halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur. Kuruluşumuz Türkiye genelinde 4 bin 464 iş yerinde online hizmet vermektedir. Bilecik PTT Başmüdürlüğü olarak 15 iş yerimizde halkımıza 200e yakın hizmet çeşitliliği ile hizmet vermekteyiz.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber PTTnin 172nci kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER