Premiere Vision Moscow Fuarı

Premiere Vision Moscow Fuarı -UTİB Yönetim Kurulu Başkanı Burkay: -Özellikle ziyaretçilerin profesyonel olması ve sunulan fuarcılık hizmetleri bizi memnun etti, seneye de katılacağız


BURSA (A.A) - Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Rusyanın başkenti Moskovada düzenlenen Premiere Vision Moscow Fuarıyla ilgili, Özellikle ziyaretçilerin profesyonel olması ve sunulan fuarcılık hizmetleri bizi memnun etti, seneye de katılacağız değerlendirmesini yaptı.
     Burkay, yazılı açıklamasında, sektörün pazar payını ve ihracatı artırmak için çalışmalarına devam ettiklerini, bu kapsamda katıldıkları fuarın, birçok büyük firmanın satın alma yetkililerini buluşturması açısından önemli olduğunu belirtti.
     Türk ev tekstili sektörünün farklı pazarlarda hak ettiği değeri bulabilmesi için çabaladıklarını vurgulayan Burkay, şunları kaydetti:
     Özellikle ziyaretçilerin profesyonel olması ve sunulan fuarcılık hizmetleri bizi memnun etti, seneye de katılacağız. Daralan pazarlarda yaşanabilecek olası kayıpların sektörü olumsuz etkilememesi için planlı hareket ediyoruz. Her fuar, bizler için yeni bir heyecan ve yeni bir pazar imkanı demek. Bu nedenle katılabildiğimiz tüm fuarlara katılıyor, hem sektörümüzü hem ülkemizi temsil ediyoruz. Emeklerimizin boşa gitmediğini görmek bizi önümüzdeki dönemler için motive ediyor.
     Kumaş ve aksesuar konseptiyle 24-25 Eylülde düzenlenen fuara, 6 Türk firmasının katıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Premiere Vision Moscow Fuarı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER