Portakal bahçesinde hırsız arandı

Portakal bahçesinde hırsız arandı -Adanada, bir marketten cep telefonu alarak portakal bahçesine kaçan zanlıyı yakalamak için çok sayıda polis bahçede arama yaptı


ADANA (A.A) - Adanada, bir marketten cep telefonu alarak portakal bahçesine kaçan zanlıyı yakalamak için çok sayıda polis bahçede arama yaptı.
     Alınan bilgiye göre, Köprülü Mahallesindeki bir marketten cep telefonu çalan zanlı, iş yeri sahibinin durumu fark etmesi üzerine koşarak olay yerinden uzaklaştı.
     İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, iş yeri çevresinde geniş çaplı arama yaptı. Zanlının yakınlardaki bir portakal bahçesine kaçtığını tespit eden ekipler, bahçenin yüksek duvarının üstündeki tel örgülerden atlayarak bahçeye girdi.
     Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı sivil polisler ile güven timlerinin de katıldığı arama çalışmalarında, ekipler bahçedeki ağaçların altlarına ve çalılıkların içerisine de baktı.
     Bu arada, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, telsizden yaptığı anonsla, polis ekiplerini olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyardı.
     Bahçenin yanı sıra çevredeki sokaklarda da aramalar yapan ekipler, uzun uğraşlara rağmen zanlıya ulaşamadı. Portakal bahçesinin çevresinde de arama yapan ekipler, çalışmalarını bölgede genişleterek sürdürdü.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Portakal bahçesinde hırsız arandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER