Polisten kaçarken ayağı kırıldı

Polisten kaçarken ayağı kırıldı -Hırsızlık yaptığı iddiasıyla aranan bir kişi, polisten kaçmak için saklandığı evin balkonundan atlayınca ayağı kırıldı -Zanlı, tedavi için gittiği hastanede gözaltına alındı (Fotoğraflı-Gör


ANTALYA (A.A) - Alanyada hırsızlık yaptığı iddiasıyla aranan bir kişi, polisten kaçmak için saklandığı evin balkonundan atlayınca ayağı kırıldı.
     İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarındaki mimarlık ofisinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla aranan M.Çnin (18), Hacet Mahallesindeki bir evde saklandığını belirledi.
     Polis ekiplerinin saklandığı eve geldiğini gören M.Ç, ikinci kattaki dairenin balkonundan bahçeye atladı. Atlarken ayağı kırılan M.Ç, tedavi olmak amacıyla bir taksiye binerek Alanya Devlet Hastanesine gitti. Kaçtığını gören polis ekipleri de zanlıyı takip ederek hastaneye gitti. M.Ç, hastanede ayağının alçıya alınmasının ardından gözaltına alındı.
     Bu arada M.Çnin çaldığı eşyaları iş yerinde sattığı belirlenen B.A.E. de yakalandı. M.Ç. ve B.A.E, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polisten kaçarken ayağı kırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER