Polisin, pompacıyı darp ettiği iddiasıyla yargılanması

Polisin, pompacıyı darp ettiği iddiasıyla yargılanması -Antalyada bir akaryakıt istasyonunda çalışan pompacıyı darp ettiği iddiasıyla yargılanan polis memuru, Kasten yaralama suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası ve 29 gün adli para cezas


ANTALYA (A.A) - Antalyada bir akaryakıt istasyonunda çalışan pompacıyı darp ettiği iddiasıyla yargılanan polis memuru, Kasten yaralama suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası ve 29 gün adli para cezasına çarptırıldı.
     Cumhuriyet Mahallesinde müşteri olarak geldiği bir akaryakıt istasyonunda çalışan Derviş Mehmet Alparslanı darp ettiği öne sürülen Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli Cengiz Acayın yargılanmasına 12. Asliye Ceza Mahkemesinde devam edildi.
     Mahkeme heyeti, pompacıyı dövdüğü iddia edilen polis memurunu Kasten yaralama suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası ve 29 gün adli para cezasına çarptırdı. Polis memuruna küfrettiği iddia edilen pompacı Alparslana ise yargılama sonucunda 87 gün adli para cezası verildi.
     Antalyada 3 Ağustos 2011de meydana gelen olayda bir akaryakıt istasyonuna gelen polis memuru Cengiz Acay, kendisiyle geç ilgilendiğini öne sürdüğü pompacıyı darp etmiş, pompacı, Atatürk Devlet Hastanesi acil servisinden 3 gün, plastik cerrahi servisinden ise 7 gün iş göremez raporu almıştı. Olayın görüntüleri de akaryakıt istasyonundaki güvenlik kameralarına yansımıştı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Polisin, pompacıyı darp ettiği iddiasıyla yargılanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER