Polise aile içi iletişim eğitimi verildi

Polise aile içi iletişim eğitimi verildi -Alanyada İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline Aile İçi İletişim konulu eğitim verildi


ANTALYA (A.A) - Alanyada İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline Aile İçi İletişim konulu eğitim verildi.
     Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonunda kişisel eğitim uzmanı Fatma Sağlam tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik Aile İçi İletişim konulu eğitim verildi.
     ALTSOnun emniyet teşkilatına yönelik hazırladığı eğitimlerin ilkinde Sağlam, aile içi iletişim üzerine değerlendirmelerde bulundu.
     Konuşmasında güler yüzlü olmanın ve empati kurmanın önemine dikkati çeken Sağlam, emniyet mensuplarının mesleki anlamda hata yapmasının diğer meslek guruplarına göre daha riskli olduğunu, bu nedenle her bir bireyin kendisini potansiyeli ölçüsünde en üst düzeyde geliştirmesi gerektiğini dile getirdi.
     Çocuk gelişimi ve eğitimin de önemi üzerinde duran Sağlama eğitim sonunda teşekkür plaketi verildi.
     Bu arada ALTSOdan yapılan açıklamada, emniyet teşkilatına yönelik eğitimler kapsamında 8 Martta Empati Kurma ve Etkili İletişim, 13-14-15 Martta Nezaket Kuralları, Protokol Kuralları Ve Sosyal Hayatta İletişim ve 21-22 Martta da Takım Çalışması konulu seminerler düzenleneceği bildirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polise aile içi iletişim eğitimi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER