Polis Teşkilatının kuruluşunun 168inci yılı

Polis Teşkilatının kuruluşunun 168inci yılı


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Polis Teşkilatının kuruluşunun 168inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Güvençer, emniyet teşkilatının yasalar çerçevesinde, kamu düzeninin korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi devletin asli görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini belirtti.
     Vali Güvençer, mesajında şunları kaydetti:
     Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. Bugün Türk Polis Teşkilatımız 168 yaşındadır. Geçen bu sürede Polis teşkilatımız gittikçe güçlenmiş, bugün modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiş, modern bir polis teşkilatı konumundadır. Bu bağlamda kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, kısaca bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz 24 saatinde devamlı görev yapan fedakar Bingöl polisinin polis haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum."
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Polis Teşkilatının kuruluşunun 168inci yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER