Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Muş Belediye Başkanı Dede: "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vermiştir"


MUŞ (A.A) - Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vermiştir" dedi.
     Dede, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kamu düzenini koruyan emniyet teşkilatına önemli görevler düştüğünü belirtti.
     Emniyet teşkilatının, devletin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil ettiğini bildiren Dede, şunları kaydetti:
     "Bilinmelidir ki demokrasinin yaşaması, huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vermiştir. Bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır. Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz."
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER