Polis okulu öğrencilerinden eğitime destek

Polis okulu öğrencilerinden eğitime destek -Acarlar beldesindeki ilköğretim okulu, Aydın Polis Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencileri tarafından yapılan bakım onarımla yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi -Aydın Polis M


AYDIN (A.A) - Gökmen Şireci - İncirliova ilçesine bağlı Acarlar beldesindeki Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, Aydın Polis Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencilerince yapılan bakım onarım çalışmalarıyla yeni eğitim öğretim yılına tertemiz olarak merhaba dedi.
     Toplumda polis sevgisi ve olumlu imajın gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile İncirliova ilçesi Acarlar beldesindeki Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunun eskiyen masa, sıra ve kapıları, Aydın Polis Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencileri tarafından bakım ve onarımdan geçirilerek yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi.
     Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ortaya konulan bu tür çalışmaların, polisin halk arasındaki imajını geliştirme açısından çok faydalı olduğunu söyledi.
     Yapılan çalışma ile okulun eğitim öğretim yılı öncesinde hazır hale getirilmiş olduğunu ifade eden Erdoğan, Bu tür çalışmaların hem öğrenci hem de velilere yansımaları olacak. Veliler buradaki masa ve sıraların bir dönem önce çok kötü iken şimdi çok güzel görünmelerinin sebebini mutlaka sorgulayacak. Polis okulu personeli ve polislerimizin yaptıkları yararlı işi fark edecek. Bu hizmetin öğrencilerimizin aklında kalması bile bizim için yeterli dedi.
     Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Metin Hilal ise okulun yıpranmış durumdaki masa, sıra ve kapılarının, çalışmalar sonucunda bambaşka bir görünüm kazandığını dile getirdi.
     Okullarının yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmasında kendilerine verdikleri destekten dolayı polis okulunun yöneticileri, personeli ve öğrencilerine teşekkür eden Hilal, Yapılan çalışma kesinlikle bölgedeki polis imajını olumlu yönde etkiledi ve güçlendirdi dedi.
     Okulun bulunduğu Hürriyet Mahallesinin muhtarı Zeki Birer de okulda sürdürülen çalışmalar boyunca polis ve çocukların kaynaştığına dikkat çekerek, Çocuklarımız ile polisler arasında çok güzel bir kaynaşma oldu. Çocuklarımız polisi çok seviyor. Bu işi yaptıkları için çok teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Polis okulu öğrencilerinden eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER