Polis kaçan aracı kovaladı

Polis kaçan aracı kovaladı -Diyarbakırda polisin yol uygulamasında durmayıp kaçan araç, uzun süren kovalama sonrasında çamura saplanmış halde bulundu


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakırda polisin yol uygulamasında durmayıp kaçan ve bomba yüklü olduğu şüphesiyle kovalanan pikap, çamura saplanmış halde terk edilmiş olarak bulundu.
     Edinilen bilgiye göre, Silvan ilçesi istikametinden gelen ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 BY 2855 plakalı pikap, Bölge Trafik Müdürlüğü önünde uygulama yapan polislerin dur ihtarına uymayarak kaçtı. Bunun üzerine, bomba yüklü olabileceği anons edilen pikabın yakalanması için polis ekipleri alarma geçti.
     Dicle Üniversitesinin arka tarafından kaçan ve ekipler tarafından takip edilen araç, Kırklar Dağı On Gözlü Köprü civarında terk edilmiş olarak bulundu.
     Uzman personel ve eğitimli köpekler tarafından kontrol edilen pikapta herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Araç, Emniyet Müdürlüğü Otoparkına çekilirken, kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
    
     Muhabir: Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Polis kaçan aracı kovaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER