PMYO Müdürü Osman Metli:

PMYO Müdürü Osman Metli: -MÖP geri kazanım tesisi ülke ekonomisine katkı sağlıyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Osman Metli, MÖP geri kazanım tesisinin ülke ekonomisine katkı sağladığını belirtti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Metli belediye tarafından hayata geçirilen MÖP geri kazanım tesisini gezerek incelemelerde bulundu.
     Çöplerin tek tek cihazlardan geçirilip daha sonra istihdama kazandırılan kadınlar tarafından ayrıştırıldığını ve ardından makinelerle istiflenip hazırlandığını gören Metli, şunları kaydetti:
     MÖP Geri Kazanım Projesini yerinde görmek istedik. Tesis ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Gördüklerimiz karşısında çok şaşırdık. Okul olarak bizlerde doğayı ve çevreyi korumak adına birçok çalışma yapıyoruz. Ancak Şehitkamil Belediyesinin kurduğu tam donanımlı tesis bizleri mutlu etti. Çünkü bu tesis sayesinde doğa temiz kalacak. Doğanın temiz kalmasıyla insanlar daha sağlıklı olacaklar. Bu sebeple çevrenin ve doğanın korunmasına vesile olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna çok teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber PMYO Müdürü Osman Metli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER