Plajdaki otomobillerden hırsızlık

Plajdaki otomobillerden hırsızlık -Antalyada kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, Lara Plajında denize giren vatandaşlara ait 6 otomobilin camını kırarak hırsızlık yaptı


ANTALYA (A.A) - Antalyada kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, Lara Plajında denize giren vatandaşlara ait 6 otomobilin camını kırarak hırsızlık yaptı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Lara Beachteki işletmesine gitmeden önce denize girmek amacıyla Lara Halk Plajına gelen İsmail Kurt, denize girdikten sonra 07 EER 48 plakalı otomobilinin camının kırıldığını fark etti.
     Otomobilinin bagaj bölgesindeki diz üstü bilgisayar, cüzdan ve cep telefonunun çalındığını fark eden Kurt, 155 Polis İmdat Hattını arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Lara Halk Plajındaki 5 otomobilden daha hırsızlık yapıldığını tespit etti. Olay yerinde incelemelerde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
     Hırsızların otomobildeki tişört ve ıslak mendili bile çaldıklarını ifade eden İsmail Kurt, Lara Halk Plajındaki otomobillerden her gün çok sayıda hırsızlık yapıldığını, bu olayların önüne geçilmesi için bölgeye özel güvenlik görevlilerinin görevlendirilmesi ve güvenlik kameraları yerleştirilmesi gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Plajdaki otomobillerden hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER