Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçından ziyaretler

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçından ziyaretler


BİLECİK (A.A) - Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçının Ankarada çeşitli ziyarette ve temaslarda bulunduğu bildirildi.
     Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Vekili Davut Güney ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemiri, İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Ünal ile birlikte ziyaret ettiğini kaydetti.
     Kısa bir zaman içerisinde çalışmalarla ilçede değişimi ve gelişimi yakalayacaklarını belirten Yalçın, şunları ifade etti:
     Yeni teşvik sistemi ile ilçemize yatırım yapmak isteyen sanayi kuruluşları belediyemizi ziyaret etmektedir. İmar yönünden yapacağımız çalışmalar büyük önem arz ediyor. Şehirleşme ve imar çalışmalarına başlamamız gerekliliği ortaya çıkmıştır. Belediye Meclisi ile 48 dairelerin yanındaki park alanını konut alanına dönüştürmek için aralık ayındaki belediye meclisi toplantısında gerekli imar tadilatını yaparak bu süreci başlattık. Pazaryerinin ufkunu açacak değişimini ve gelişimini hızlandıracak çalışmalara hızla devam ediyoruz. İlçemizin sadece tarımda değil, tarım, sanayi ve turizm olmak üzere bütün alanlarda gelişmesini istiyoruz. Aynı zamanda ilçemizin köklü tarihini ortaya çıkarmak için çalışmalarımız devam ediyor.
     (İÖ-MA-DA)
<< Önceki Haber Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçından ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER