Pazaryerinden kısa kısa

Pazaryerinden kısa kısa -Pazaryeri Kız Teknik ve Meslek Lisesi Liseliler mesleği ile yarışıyor


BİLECİK (A.A) - Pazaryeri Kız Teknik ve Meslek Lisesinin Türkiye genelinde düzenlenen Meslek Liselerinin katıldığı Liseliler mesleği ile yarışıyor yarışmasına katılacağı bildirildi.
     Milli Eğitim Bakanlığı ve Koç Holding işbirliği ile Vehbi Koç Vakfının desteği ile 2006 yılından itibaren yürütülen Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesi kapsamında düzenlenen Liseliler mesleği ile yarışıyor yarışmasında, Türkiye genelindeki meslek lisesi öğrencileri 2 ay süresince kendilerine verilen görevleri yerine getirmeye ve dereceye girmek için çalışacak.
     Sosyal paylaşım sitesi üzerinden katılımı sağlanan yarışmada öğrencilere meslek sahibi olmanın öneminin heyecanlı bir maratonla anlatılması amaçlanıyor. Pazaryeri Kız Teknik ve Meslek Lisesi Elektrik ve Elektronik Teknolojisi öğretmeni Murat Gündüz rehberliğindeki 12. sınıf öğrencileri kurdukları Yüksek gerilim adlı grup ile yarışmada yer aldı.
     Gündüz, Bilecik bölgesinden yarışmaya katılan tek okul olduklarını belirterek, 15 Aralıka kadar sürecek olan yarışmada, 6 öğrencinin sırasıyla verilecek olan görevleri yerine getirerek, jürinin beğenisini kazanmaya çalışacaklarını ifade etti.
    
     -Pazaryeri MYOdan Kaymakam Demire ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu (MYO) Pazaryeri Kaymakam Vekili Mustafa Demiri ziyaret etti.
     Kaymakam Demir, MYO Müdürü Yardımcı Doçent Dr. Faruk Akın, öğretim görevlisi Serkan Sökmen, okul sekreteri Hüseyin Güler ve Müdür Yardımcısı İrem Yazıcıyı kabulünde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Ziyarette yeni görevinde başarı dileğinde bulunan Yardımcı Doçent Akın, okul hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Pazaryerinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER