Pazaryerinde yeni eğitim ve öğretim yılı

Pazaryerinde yeni eğitim ve öğretim yılı açılış töreni


BİLECİK (A.A) - İlk, orta ve lise dereceli okullarda 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Pazaryeri Atatürk İlköğretim Okulunda tören düzenlendi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velilerin de katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada, dünyada söz sahibi olmanın yolunun iyi eğitim almış toplumdan geçtiğini söyledi.
     Atatürkün Hayatta en hakiki mürşit ilimdir sözünü hatırlatan Bilican, şöyle konuştu:
     Eğitim camiası olarak, akıllı ve eğitimli bir toplum bireyi yetiştirmek için her zaman özveriyle çalışmamız gerekir. Bizler çocuklarımızın iyi eğitim alarak güzel yerlere gelmeleri için elimizden gelen her gayreti göstereceğiz. Burada öğrenci velilerine de çok büyük işler düşüyor. Çocuklarının iyi birer öğrenci olması için öğretmenlerine destek olarak onları teşvik etmeleri gerekir.
     Okul Müdürü İslam Özkulun konuşmasının ardından söz alan emekli öğretmenlerden Necati Gür, öğrencilere hitaben konuşma yaptığı sırada duygulu anlar yaşadı ve göz yaşlarına hakim olamadı.
     Bin 900 öğrencinin eğitim öğretime başladığı törenler, 8. sınıf öğrencilerinin 1. sınıf öğrencilerine hoş geldin çiçeği vermesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Pazaryerinde yeni eğitim ve öğretim yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER